dimarts, 27 de juliol del 2010

Partit amistós - sentiments electrònics

Del 08/07 - 01/11/2010

El recorregut per les sales ens submergeix en l'univers ple de color de Rist.
L'obra reflexiona sobre l'eterna necessitat de comprensió absoluta de l'altre i sobre el desig quasi irrealitzable de sincronicitat.



 Elisabeth Charlotte Rist, més coneguda com Pipilotti Rist (1962 Suïssa)

Ès una reconeguda videoartsita. Actualment viu i treballa entre Zuric i Los Angeles. Els seus treballs duren generalment un parell de minuts, alterant colors, velocitat i so. Els seus treballs
generalment tracten fets relacionats amb el gènere, sexualitat i el cos humà. En contrast amb molts altres artistes conceptuals, els seus colorits i musicals treballs transmeten una sensació de felicitat i senzillesa. Van ser al principi considerats com obres de crítica feminista. Avui dia els seus treballs es troben en les mes importants col·leccions d'art de tot el món.

Video: L'univers optimista de Pipilotti Rist

dissabte, 10 de juliol del 2010

Miquel Barceló (1983-2009). La solitude organisative

CaixaForum Barcelona repassarà els darrers 25 anys de trajectòria de l'artista en una gran mostra que permetrà a l'espectador viure l'experiència pictòrica de Miquel Barceló (Felanitx, 1957).
L'exposició organitzada per l'Obra Social "la Caixa" no tan sols celebra els èxits d'aquest important artista viu de talla internacional en els darrers 25 anys, sinó que sobretot ofereix a l'espectador la possibilitat d'entendre el misteri, l'adrenalina i la incertesa personal que implica el procés creatiu de Barceló.

Del 16 de juliol de 2010 al 9 de gener de 2011
De dilluns a diumenge, de 10 a 20 h i dissabtes de 10 a 22 h. Preu: Activitat gratuïta

CaixaForum Barcelona. Av. Ferrer i Guàrdia, 6-8. 08038 BARCELONA Més informació a : caixa forum